Despre Noi

Scurt Istoric
Pyramid Studio a fost creat de Mihai Niculescu in anul 2006 si este asociat cu motto ul: "Profesionalism si Seriozitate". Aceste cuvinte au fost, sunt si vor ramane piatra de temeile a brand ului Pyramid Studio. Pornite din pasiune, Salile de Repetitie au fost create pentru a ajuta trupele underground sa aiba posibilitatea de a repeta intr un mediu decent, cu aparatura buna si spatiul antifonat corespunzator, sa aiba conditiile apropiate de cele reale de pe scenele mari. Muzician pasionat, Mihai a inceput studiile muzicale la varsta de 6 ani, urmand cursuri de vioara si pian. La varsata de 17 ani a ales ca instrument preferat chitara, si din 1990 a interpretat in diverse formatii muzicale Bucurestene. Pasionat de imprimari, a avut ocazia sa experimenteze incepand cu programe incipiente din perioada 94-98, iar in prezent este expert in tehnica de microfonare, mixaj si mastering, in utilizarea de software specializat precum Pro Tools si diverse soft uri adiacente (plugin uri, banci de sunete, etc.).

Despre Salile de Repetitie
Prima Sala de Repetitie underground a fost deschisa in iunie 2005, apoi s a renuntat la atitudinea underground. In 2006 a fost deschisa publicului Sala de Repetitie nr. 1. Situata intr o fosta sala de sport, cu facilitati aproape inexistente, ne am straduit cat am putut de mult sa realizam un mediu prietenos si un minim de confort muzicienilor. In anul 2007 ne am mutat din fosta sala de sport, in incinta unui spatiu industrial. A fost greu, dar am resuit si de data aceasta. Am amenajat totul de la zero. In 2010 am reusit sa deschidem Sala de Repetitie nr. 2, asociata cu numele de Sala Studio, deoarece este anexata Studioului Audio. La sfarsitul anului 2015 am deschis si Sala de Repetitie nr. 3.

Despre Studioul Audio
Studioul Audio s a nascut din necesitate, fiind indispensabil activitatii de repetitie. Am extins putin cate putin spatiul, am achizitionat aparatura, am muncit mult, si dupa 3 ani au inceput sa se vada rezultatele. Munca a fost asidua, am inteles de la inceput ca nu se poate cu jumatati de masura, am cumparat aparatura putina dar de calitate. Putem spune ca nu ne vom opri, vom invata continuu, cei tineri vor prelua activitatea, vom upgrada permanent software ul si aparatura. Intelegem si ne bazam pe dezvoltare, pe acoperirea necesitatilor, orice provocare fiind binevenita si cu siguranta aducand satisfactie. Activitatea de imprimari audio a inceput in anii 2008. S a bazat intotdeauna pe aparatura performanta si microfoane de top. Putem spune ca am imprimat orice gen muzical, de la muzica clasica si orchestra la slagare pop, soul si funk, muzica populara romaneasca si alte genuri populare balcanice, muzica populara iraniana, greceasca, rock toate stilurile, de la blues la rock modern si metal, hip hop underground si modern, coruri clasice, muzica culta, muzica pentru copii, jazz plus multe. Am lucrat la reclame audio si video, spoturi de publicitate, CD uri de prezentare, CD uri cu materiale stiintifice, muzica de film, ambientala etc. Datorita colaborarilor cu multi muziceni, avem posibilitatea de a apela la interpreti de orice instrument, de la harpa la conga sau nai, de la buzuki la cimpoi bulgaresc, tambal sau chitara. Posibilitatile noastre sunt extinse, ne propunem sa ducem la capat orice proiect, oricat de complex ar fi. Echipa este aleasa cu grija, varsta nu conteaza, doar ambitia si capacitatea de autodepasire si finalizare cu succes a proiectelor.

In Prezent
Pyramid Studio detine 3 Sali de Repetitie echipate profesional, 8 Sali de Repetitie individuale, 2 Studiouri Audio, am inceput lucrarile la studioul Video, iar pana la finalul anului avem in plan sa deschidem si Sala de Repetitie nr. 4.