studioul audio

Studioul Audio este compus din 2 Camere Live fiecare avand 40m2 ( LIVE ROOM 1, LIVE ROOM 2 ), 1 Camera de Voci Isobooth cu suprafata de 12m2 si Control Room cu suprafata de 40m2

CONTROL ROOM

CONTROL ROOM:

Control Room ul este de dimensiuni medii/mari. Este direct legat la camerele de imprimare Live Rooms si Isobooth, putand imprima simultan 36 canale fizice. Are capacitatea de a monitoriza 8 bus uri fizice de mixaj indepdendente distribuind semnal catre castile de monitorizare. Capacitatea maxima este de 24 casti audio si 8 mixaje indepdendente. Latenta este 0.9ms

ISOBOOTH

ISOBOOTH:

Se adreseaza tuturor proiectelor audio ce necesita imprimarea vocilor pentru spoturi publicitare si dublaje. Isobooth ul dispune de birou reglabil pe inaltime, stativ microfon reglabil de birou, lumina calda, monitor pentru texte/secvente video. Este construit pentru a imprima in conditii de liniste deplina si fara reflexii a oricarui instrument muzical. (se exclud setul de tobe si percutii de dimensiuni medii sau mari).

LIVE ROOM 1:

LIVE ROOM 1:

LIVE ROOM 1 ofera spatiu de 38 m2 pentru imprimarea oricarui instrument muzical, a vocilor si a oricarei surse de sunet ce poate fi generat in interior. Sunt conectate 32 canale catre Control Room, si 8 BUS uri pentru monitorizare. Se adreseaza inclusiv imprimariolor seturilor de tobe sau percutii de dimeniuni mari.

LIVE ROOM 2

LIVE ROOM 2:

LIVE ROOM 1 ofera spatiu de 40 m2 pentru imprimarea oricarui instrument muzical, a vocilor tip cor si a oricarei surse de sunet ce poate fi generat in interior. Sunt conectate 24 canale catre Control Room, si 8 BUS uri pentru monitorizare. Se adreseaza imprimariolor seturilor LIVE.

Multitrack Mobil / Recorder Sincron

Configuratie pentru captura audio sincron pe teren:

Varianta pentru filmari are un recorder specializat cu o capacitate de 8 canale, sincronizare digitala cu camerele video, este insotit de microfoane specializate pentru lucrari audio/video, casti in-ear, lavaliere si emitatoare wireless.

Avantajele Studioului

1.

Profesionalism si Seriozitate
Aceasta este atitudinea noastra. Colaborarea cu noi va satisface cele mai exigente pretentii. Tratam cu maxima responsabilitate si seriozitate indiferent de situatie.

2.

Echipa de profesionisti
Formata din profesionisti, echipa ofera performanta si randament, siguranta de a indeplini si finaliza cu responsabilitate orice proiect.

3.

Muzicieni colaboratori de top
Indiferent de stilul muzical, detinem o baza de date cu muzicieni profesionisti, cu studii superioare si experienta vasta, putem asigura o interpretare desavarsita ce satisface cele mai complexe cerinte.

4.

Echipament mobil performant
Deplasari la orice locatie si aproape in orice conditii, echipament complet, car audio.

5.

program extins
Echipele pot asigura continuitatea proiectului 24 ore din 24, indiferent de locatie.

6.

Regim de urgenta
Putem lucra in regim de urgenta la cerere. *Regimul de urgenta este grevat de costuri suplimentare