Termeni si Conditii

PROGRAMAREA, REZERVAREA, ANULAREA sau AMANAREA Sedintei de Repetitie
Programarea si Rezervarea sedintei de repetitie devin valabile numai dupa achitarea integrala in avans. Amanarea sau anularea unei sedinte de repetitie programata este posibila numai daca este anuntata cu cel putin 48 ore inainte de ora de incepere a sedintei de repetitie programate. Intarzierea sau neprezentarea la sedinta de repetitie nu atrage nicio obligatie Sc Pyramid Studio de a restitui parte financiara, de a prelungi, decala sau amana programul de repetitie. Modalitatile de a anunta intentia de a amana sau anula sedinta de repetitie programata sunt: telefonic sau prin SMS. Se exclud orice alte metode de contact pentru aceste situatii. Modalitati de plata: Cash sau cu cadrd de debit la sediul nostru, prin orice mijloc electronic de transfer bancar in baza facturii emise catre dvs. de operatorii Pyramid Studio. Cash sau card la orice sediu bancar in baza facturii. Programarea si rezervarea sedintei de repetitie devin valabile numai dupa achitarea integrala in avans.

In sala de Repetitii
Reguli generale: Tehnicianul Pyramid Studio va va primi si insoti in Salile de Repetitie. Nu este permis: accesul cu animale de companie, mancare, bautura sau in stare de ebrietate. In cazul in care se intra cu pahare cu lichid, acestea se pot pune doar pe masa. Este exclusa pozitionarea acestora pe aparatura. Nu se sprijina niciun obiect de niciun echipament din salile de repetitie. Fiecare persoana va avea scaun. Nu este permisa sprijinirea de antifonajul dispus pe pereti sau de aparatura. Nu se permite repetitia cu geamul rabatat sau deschis. Membrii vor fi instalati pe rand, ordinea prioritara fiind: tobosarul, chitaristii, basistul, pianistul si ultimii fiind vocalistii. In cazul in care nu sunt toti, vor fi instalati cei prezenti, apoi cei intarziati respectand ordinea prezentata. Reguli generale Aparatura: Tehnicianul Pyramid Studio va va ajuta la instalarea aparaturii. Aveti dreptul de a seta apatura dupa bunul plac, numai din butoanele sau potentiometrii de pe panoul frontal al aparatelor electrice, dar fara ca setarile sa fie exagerate si sa functioneze defectuos. Este nepermis sa umblati in spatele aparatelor, la orice setare sau cabluri. Aveti obligatia de a chema tehnicianul daca considerati ca este necesara schimbarea oricatui setup sau parametru din spatele aparatelor. Instalarea Tobosarului: Tehnicianul va va ajuta pana veti obtine confortul si aranjamentul dorit. Setup ul setului de tobe trebuie facut respectand o regula clara, si anume ca intre oricare din elementele setului sa fie o distanta minima de 3 cm, (sau grosier - 3 degete). Dorinta dvs. de a apropia mai mult oricare din elemenetele setului de tobe nu va fi luata in considerare. Orice reglaj ulterior setarii initiale a setului de tobe trebuie comunicat tehnicianului si se va efectua numai in prezenta acestuia. Acesta va va oferi detalii despre aparatura si setarea acesteia pentru a functiona in parametrii optimi. Setarea de catre dvs. in parametrii ce pot degrada sau strica aparatura nu este permisa.

Finalul sedintei de repetitie.
La finalul sedintei de repetitie aveti obligatia de a nu depasi ora stabilita. Veti strange aparatura proprie pana la finalul sedintei. Aveti obligatia de a lasa sala curata, asa cum a fost receptionata la inceputul sedintei.